با این تکنیک ها، پیج اینستاگرامت رو از صفر به صد برسون!

تا حالا شده دلتون بخواد یه پیج پرفالوور داشته باشین و بلاگری شغل دائم و تمام وقتتون باشه؛ اما پیش خودتون بگین که بازار اینفلوئنسری و بلاگری اشباع شده و دیگه شانس موفقیتتون برای از صفر شروع کردن پیج اینستاگرامی خیلی کمه؟

شما تنها نیستین؛ خیلی ها با این افکار دست و پنجه نرم میکنن. بیشتر افراد بدشون نمیاد یه پیج پردرآمد داشته باشن؛ ولی فکر کردن به مسیر پرپیچ و خم بالا آوردن یک پیج اینستاگرامی از اول اون ها رو ناامید میکنه.

اما یه سری اصول و قواعد وجود دارن که با استفاده از اونها در اول کار، خیلی راحت و در زمان کم میتونین پیجتون رو از صفر به صد برسونین. اگه شما هم میخواین به جرگه پیج های اینستاگرام پرفالوور و پرفروش برسین؛ حتما این مطلب رو تا انتها بخونین:

ذهن مخاطب رو در دست بگیرین:

با تولبد محتوای مناسب و باکیفیت شما میتونین مخاطب جذب کنین. اما ممکنه این اتفاق زمان بر باشه و شما هم دلتون بخواد سریع تر به نتیجه برسین.

بهترین راهکار در این مواقع؛ استفاده از تکنیک های روانشناسیه. اگه به این تکنیک ها واقفین، که خیلی راحت و هوشمندانه میتونین ازشون توی محتواها استفاده کنین. اما اگه خیلی با این موارد آشنا نیستین؛ میتونین کتاب های مرتبط رو بخونین یا درباره روش های روانشناسانه در تبلیغات و نورومارکتینگ تحقیق کنین.

مطالعه درباره کهن الگوها، داستان ها و افسانه های محلی معروف و… میتونه کارآمدترین روش برای استفاده از این نیازهای روانشناسانه در راه اندازی یک پیج تازه کار باشه.

دوست دارین بلاگر یا اینفلوئنسر باشین؟

ما قبلا در رابطه با اینکه چطور بلاگر یا اینفلوئنسر بشیم مطلب تولید کردیم که توصیه میکنم حتما کامل مطالعه اش کنین. برای بلاگر شدن؛ باید پروفایل خوب و بیوی کامل و حرفه ای داشته باشین؛ محتوای خوب تولید کنین؛ ویدئو بسازین، کپشن های جذاب بنویسین؛ بتونین به نیازها و پرسش های مخاطب پاسخ بدین و…

شاید آموزش همه این کارها با هم کار خیلی سختی باشه؛ ولی ما براتون کارها رو راحت کردیم! محصولی که حاصل ماه ها تلاش تیم تیک دیه، با عنوان پکیج آنلاین آموزش اینستاگرام با تمرکز بر پیج های بلاگرها و اینفلوئنسرها خیلی سریع و راحت شما رو تبدیل به یه آدم حرفه ای در زمینه اینستاگرام و مخصوصا بلاگری میکنه.

مخاطب شناسی، رمز موفقیت همه پیج های پرفالوور:

فرقی نداره یه پیج طنز با فالوور میلیونی رو در نظر بگیریم یا یه پیج چند ده هزار نفره با موضوع آموزش تخصصی زبان. هر دوی این پیج ها موفقیتشون رو مدیون شناخت پرسونا یا همون مخاطب شناسی هستن.

افرادی که این پیج ها رو اداره میکنن؛ خوب میدونن مخاطبانشون دقیقا چه افرادی هستن و در چه بازه سنی، تحصیلی، جنسیتی، مالی و… قرار دارن. و محتواشون رو بر اساس نیازهای این قشر خاص بنا میکنن.
اگه میخواین یه پیج رو از صفر شروع کنین؛ خیلی مهمه که بدونین دقیقا برای کیا باید محتوا تولید کنین. اگه جامعه مخاطبین شما افراد خیلی زیاد و گسترده ای رو در بر میگیره؛ حتما یه کم دقیق تر بررسی کنین. بهتره اون اول یه قشر خیلی کوچیک رو درنظر بگیرین و براشون تولید محتوا کنین و وقتی حسابی جذب شدن؛ برین سراغ بقیه گروه های مرتبط.

چجوری برای یه پیج تازه کار فالوور بگیریم؟

شاید مهم ترین سوال برای کسی که تازه پیج زده همین باشه که از کجا میتونه فالوور برای پیجش پیدا کنه؟ توصیه اکید ما اینه که به هیچ عنوان از ربات، خرید فالوور و یا فالو آنفالو کردن زیاد و بی رویه استفاده نکنین. این رفتارها نه تنها باعث رشد و موفقیت پیجتون نمیشه؛ بلکه ممکنه مشکل شدوبن رو براتون به وجود بیاره.

پس چه جوری باید فالوور ارگانیک برای پیج تازه مون پیدا کنیم؟ غیر از استفاده از استراتژی درست هشتگ گذاری و رفتن به اکسپلور اینستاگرام؛ راه های دیگه ای هم برای این منظور وجود داره:

تبادل:

یکی از بهترین روش های جذب فالوور؛ تبادل کردن با پیج های مشابه خودتون توی استوری هاست. یعنی شما پیج اون ها رو معرفی میکنین و اون ها هم پیج شما رو. البته بهتره بعد اینکه به اندازه کافی برای پیجتون محتوا تولید کردین این کار رو انجام بدین. غیر از تبادل؛ میتونین پیج های پرطرفدار در حوزه کاری خودتون رو تگ کنین تا اونجا دیده بشین.

مسابقه اینستاگرامی برگزار کنین:

یکی از راه های جذاب برای جذب فالوور مخصوصا وقتی یه پیج اینستاگرامی تازه دارین؛ استفاده از مسابقه ها و قرعه کشیه. میتونین با پیج های دیگه همراهی کنین تا اسپانسرتون بشن. البته معمولا وقتی اول کارین؛ بهتره خودتون یه هدیه کوچیک ولی جذاب تهیه کنین یا اگه پیج فروشگاهی هستین از محصولات خودتون بهشون هدیه بدین.

این کار میتونه به سرعت فالوورهاتون رو افزایش بده اما بعدش محتوایی که تولید میکنین باعث میشه که اونها توی پیجتون بمونن و فعالیت داشته باشن.

داستان دنباله دار تعریف کنین:

ادم ها عاشق داستان شنیدنن. براشون قصه بگین و ببینین چجوری هر رزو پیجتون رو دنبال میکنن تا قسمت جدید رو بشنون. این قصه ها میتونه داستان زندگی خودتون یا بخشی از اون (آشنایی و ازدواج و…) باشه یا داستان بیزینستون یا هر چیز دیگه ای. توی این زمینه میتونین از تکنیک استوری تلینگ در کپشن نویسی هم کمک بگیرین.

فیدبک و دیگر هیچ!

یکی از بزرگ ترین اشتباهات اونایی که میخوان یه پیج اینستاگرامی رو از صر شروع کنن اینه که حواسشون به فیدبک هایی که میگیرن نیست!

سعی کنین هر روز حتما یه آنالیز و تحلیل از پیج خودتون و مهم تر از اون؛ پبج رقباتون داشته باشین. شاخص های سنجش یا همون kpi درست و دقیق تعریف کنین و ببینین کدم محتوا یا تغییر شما رو بیشتر به سمت هدفتون میبره؟

خیلی مهمه که حتما پیج رقبا و همکارانتون رو تحلیل کنین. ببینین اونا دقیقا چه کارهایی انجام میدن و چه تغییراتی باعث پیشرفت یا پسرفتشون میشه؟

تبلیغات:

بعد از اینکه حداقل 15-20 تا محتوای درست و حسابی توی پیجتون گذاشتین و فهمیدین مخاطبینتون به چه محتواها و هشتگ هایی بیشتر واکنش مثبت نشون میدن؛ وقتشه که خیلی دقیق و هدفمند تبلیغاتتون رو شروع کنین.

اگه مثلا در حوزه زیبایی کار میکنین؛ کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ شما نباید فقط شامل این باشه که به همه بلاگرهای این حوزه تبلیغ بدین تا یه متن رو با کمی تغییر کپی پیست کنن.

توی مطلب مربوطه درباره چم و خم های کمپین های اینسفلوئنسر مارکتینگ برای پیج های تازه کار توضیح دادیم؛ ولی بهترین و راحت ترین کار استفاده از پکیج ارزان و مقرون به صرفه هماهنگی تبلیغات تیکدیه که با صرف هزینه کمتر و با مشاوره با کارشناس تبلیغات میتونین بهترین نتیجه و بازخورد رو بگیرین.

بهتون گفتیم که شناخت نکات روانشناسی تبلیغات و استفاده بجا و هوشمندانه از اون چقدر میتونه مهم و کاربردی باشه. همچنین توانایی تحلیل و آنالیز کسب و کار و پیج اینستاگرام یکی از اصولی ترین مواردیه که برای بالا کشیدن یه پیج تازه بهش احتیاج دارین. این موارد و نکات خیلی مهم دیگه ای از جمله تهیه استراتژی محتوا، آموزش منتورینگ برای کسب و کارها و… رو میتونین در کامل ترین پکیج آموزشی با نام اینستا کوچینگ و با تدریس برترین اساتید از جمله مهندس علی آبائی، علی شفیی پور، امیرحسین روحی و الهام آبائی آموزش ببینین!

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *