اینفلوئنسر شو 1

اینفلوئنسر شو ۱

اینفلوئنسر شو

دوستان در پیج اینستاگرامی علی آبائی آکادمی یک سری هایلایت به نام ” اینفلوئنسر شو ” داریم.
در این سری از هایلایت ها یک سری نکاتی را درباره اینفلوئنسر مارکتینگ توضیح داده‌ایم.
در این سری از مقالات ما هایلایت های پیج را جمع بندی کرده ایم.
امیدواریم مطالعه این مقالات برای شما موثر واقع شود.

فهرست موضوعات:

  • اینفلوئنسر
  • اگر قرار باشد شما را با یک صفت یا عنوان بشناسند، آن چیست؟
  • نکات
  • قصه گفتن
  • قصه‌های روزانه
  • قصه‌های کشف کننده
  • هشتگ
  • چه هشتگ‌هایی را برای یک متن با موضوع (آشپزی) انتخاب می‌کنید؟ چرا؟
  • نکات عکاسی
  • عکاسی کنار پنجره
  • گوشی با دوربین‌های عالی برای عکاسی
  • بک گراند
  • این هفته چه آموزش‌هایی بدهم؟
  • دوستان چه اتفاقی می‌افتد که پست را لایک می‌کنید؟
  • جذب فالوور
  • راه‌های جذب فالوور
  • یکی از مهمترین سوالاتی که همه از من می پرسند این است که چطور فالور جذب کنیم؟
  • بهترین راهی که برای جذب فالوور شنیدید چیست؟
  • چه محتوایی برای استوری خوب است؟
  • استوری چه ساعتی بزاریم خوبه؟

اینفلوئنسر شو 1

اینفلوئنسر

اینفلوئنسر به کسی می‌گویند که افراد او را بشناسند و به او اعتماد داشته باشند. پس اگر شما ۱۰۰ کا فالوور داشته باشید اما کسی شما را نشناسد اینفلوئنسر نیستید. افراد جامعه اینفلوئنسرها را دنبال می‌کنند، به آن‌ها نزدیک می‌شوند، با خنده‌هایشان می‌خندند، با گریه‌هایشان گریه می‌کنند و اینفلوئنسرها تاثیر زیادی باید روی دنبال کنندگانشان داشته باشند.

اینفلوئنسر بودن نه تنها جذاب است، کلی خوراکی و کالا برایتان می‌فرستند تا تست کنید، به کلی هتل و رستوران دعوتت می‌کنند و با کلی احترام همیشه با شما رفتار می‌کنند. به جز همه این‌ها اگر بتوانی آدم‌های بیشتری را جذب کنی و روی آن‌ها تاثیر داشته باشی می‌توانی به درآمد ۳ الی ۲۰ میلیون تومانی در ماه بعد از حدود ۶ ماه برسید که البته هم کار سختی است و هم راحت…

گام اول: یک لیست درست کنید از توانایی‌ها و علاقه‌هایتان و از نزدیکان و دوستانتان بپرسید که به نظرشان جذاب‌ترین استعداد شما چیست؟؟

اینفلوئنسر شو 1

ما خیلی از پیج‌ها را بررسی کردیم و سعی کردیم ببینیم چه چیزهایی باعث می‌شود تا یک نفر اینفلوئنسر شود:

۱. خلاقیت: همه دنبال چیزهای جدید هستند، اگر شما بتوانید چیزهای جدید از دسر گرفته تا لوازم خانه و جاهای جدید و… را معرفی کنید خیلی‌ها شما را دنبال می‌کنند.

۲. پشتکار: در اینفلوئنسر شدن باید خیلی پشتکار و صبر داشته باشید، نباید زود خسته شوید و الا به جایی نمی‌رسید.

۳. اعتماد به نفس: باید به این فکر کنید همه چیزتان جالب است و به همه چیز عشق بورزید، از ماشین و خانه‌تان یگیرید تا کامپیوتر و نمکدان و…

۴. قصه گویی: ما آدم‌ها عاشق قصه‌ها هستیم، قصه اتفاقی که دیروز در محل کارم افتاد، درد و دل دیروز نزدیکترین دوستم درمورد برادرش، قصه‌ها به خصوص قصه‌های سریالی آدم‌ها را دنبال ما می‌کشاند. باید حداقل هفته‌ای سه روز قصه داشته باشید…

۵. عکاسی: عکس‌های با یک ریتم خاص که چند وقت یک بار هم مدلش عوض بشود می‌تواند تاثیر خیلی خیلی زیادی در اینفلوئنسر شدنتان داشته باشد.

۶. الگدریتم‌های اینستاگرام: اگر بلد باشید با آن‌ها کار کنید می‌توانید بیش از ۱۰ برابر هر پستتان را بازدیدش را بالا ببرید.

۷. استفاده از ابزارهای دیگر: همه جا باشید، مثل آپارات، یوتیوب، تلگرام، لینکدین… سرعت رشدتان را دو برابر می‌کند.

۸. تحلیل رقبا: هر روز باید بدانید رقبای شما دارند چکار می‌کنند و با بررسی رقبای داخلی و خارجی و با اضافه کردن خلاقیت به کار آن‌ها یک قدم از آن‌ها جلوتر باشید.

۹. صمیمیت: باید برای تک تک کاربرانتان وقت داشته باشید، جواب کامنت‌ها را بدهید، جواب دایرکت‌ها را بدهید…

۱۰. تبادل و تبلیغات: باید با پیج‌های دیگر شروع به تبادل کنید، یا اگر می‌توانید تبلیغ بدهید. شما اگر بهترین چیزها را هم داشته باشید نیاز دارید که معرفی شوید تا دیده شوید.

ویژگی یا صفت

اگر قرار باشد شما را با یک صفت یا عنوان بشناسند، آن چیست؟

پاسخ شما: منتقد

نظر آقای آبائی: کلا انتقاد کردن برای همه جذاب است اما خیلی موقع‌ها چون رنگ و بوی غر زدن پیدا میکند ممکن است کنترل محتوا سخت شود… آدم‌ها معمولا نمی‌آیند اینستاگرام که انتقاد بشنوند، مگر این‌که انتقاد شما به جای اینکه ناراحتشان کند، اول سرگرمشان کند… این قضیه در توییتر برعکس است، آنجا انتقاد جواب میدهد…

اما این وسط میماند بحث درآمدزایی: آدم‌ها شما را به عنوان یک منتقد میشناسند و اگر روزی از چیزی تعریف کنید، احساس می‌کنند، پول گرفتید و اعتبارتان را از دست میدهید، پس یک جورهایی با این عنوان جمع آوری فالور سخت است و کسب در آمد و نگهداری فالور سخت تر…

پاسخ شما: جستجوگر دردنیای آشپزی

نظر آقای آبائی: اینستاگرام یکی از بهترین جاها برای هنرمندان آشپزی است، هم مخاطبش زیاد است وهم تمامی امکانات طوری قرار گرفتند که این محتوا حسابی در این شبکه منتشر شود، اما جستجوگر کلمه عمومی است… با این همه پیج آشپزی کارتان سخت خواهد بود. مگه این‌که نوع خاصی از آشپزی را انتخاب کنید مثلا غذاهای شرق آسیا، یا غذاهای عربی، یا غذاهای محلی… کلا این در ذهنتان باشد که هرچه در چیزی دست بیشتر شود، شما بهتر است تخصصی تر کار کنید تا به نتیجه برسید. دنیای آشپزی این روزها واقعا شلوغ است و البته برای کسانی که خلاقیت دارند داغ است…

تجربه من در مشاوره نشان داده که این به تنهایی کافی نیست و در اینستاگرام اینکه آدم‌ها خودتان را هم دوست داشته باشند، واقعا لازم است… مطالعه آماری ما روی ۲۶ پیج آشپزی نشان داده، پیج‌هایی که در آن‌ها ادمین از خودش و زندگیش میگوید و همیشه ویدئو از خودش دارد نسبت به آن‌هایی که فقط آموزش غذا دارند ۷ برابر بیشتر فالور میگیرد و نرخ ۹ درصد بیشتر اینگیجمنت را دارد.

پاسخ شما: شوخ طبع

نظر آقای آبائی: این خیلی جذاب است، بخصوص در اینستاگرام، اما شوخ طبع بودن کار سختی است… سختیش به خلاقیتش است، نباید لوس باشیم یا بی مزه، باید بتوانیم طنز را تولید کنیم، عموما در اینستاگرام آدم‌های زیادی را دیدم که تا چند تا پست اول خوب بودند، اما کم کم مجبور شدند بروند سراغ جک‌های تکراری. اگر بخواهید روی این مانور بدهید، باید بتوانید از مردم در تولید محتواتان استفاده کنید… از آن‌ها بخواهید گاهی جک بگویند… که خوب این نیاز دارد که حسابی اینفلوئنسر معروفی شده باشید تا در کمپین‌هایتان شرکت کنند.

پاسخ شما: روابط عمومی بالا

نظر آقای آبائی: روبط عمومی بالا میتواند وسیله باشد، اما هدف نیست، آدم‌های زیادی روابط عمومی بالایی دارند، البته در این کلمه هم تعریفی که از آن داریم مهم است، باید ببینیم دایره آشنایان، دوستان و نزدیکانمان چند نفر است، اگر الان بخواهیم ۱۰۰ میلیون تومان پول قرض بگیریم آیا آنقدر روابط داریم که بتوانیم یا نه؟؟؟ روابط عمومی خودش کم و زیاد دارد و لازم است اما کافی نیست. اگر بخواهم روی این کار کنم شاید یک دوربین  بردارم و مثل یه دوربین مخفی برم در خیابان و از مردم پول قرض کنم، یا بخواهم یک چیزی در اختیارم بدهند، ویدئوهایی که خاص باشد… و چیزی که میخواهم سخت باشد…

پاسخ شما: ذهن پر از ایده اما سردرگم

نظر آقای آبائی: این داستان خیلی از ماهاست… یک جا میشنویم فلان اینفلوئنسر ماهی ۱۰ تومان درآمدش است و کلی ایده می‌آید در ذهنمان و به خودمان میگوییم: چرا من این درآمد را نداشته باشم؟؟؟ این‌که این همه ایده دارید اتفاق خوبی است، این یعنی می‌توانید گام اول را بردارید و شروع کنید، پس شروع کنید، ««امروز خیلی بهتر از فرداست…»» همچنین سعی کنید ایده‌هایتان را بنویسید و بر اساس معیا‌رهای زیر خودتان یا دیگران به آن‌ها نمره بدهید…

  • نو بودن
  • قابلیت تولید محتوا
  • توانایی در انجام ایده
  • جذاب بودن
  • خلاقیت
  • کم بودن رقبای مشابه
  • قابلیت ارتقا قبل از کپی شدن

پاسخ شما: سادگی

نظر آقای آبائی: شاید کار شما از همه سخت‌تر است سادگی همیشه زیباست… اما باید خاص باشد، خبر خوب این‌که در یک بررسی آماری ما دیدیم، مفهوم سادگی از ۱۸۰ پیجی که ما بررسی کردیم در ۵۴ تا بود که اتفاقا خیلی‌هایش سرعت خیلی خوبی در فالوور گرفتن داشت… اما تعریف ما از سادگی چیست؟

امروزه آنقدر تعداد پیج‌هایی که روزمرگی را ساده نشان میدهند زیاد شده که سادگی خالی پاسخگو نیست، سادگی باید در کنار داستان سرایی و عکاسی باشد، در کنار یک اتفاق خاصی از زندگی افراد، مثل ازدواج با بچه دار شدن و… والا چیزی ندارد که خیلی‌ها را جذب کند… البته در برخی از موارد سادگی اگر کنار مسائل مذهبی مثل چادر باشد بر اساس آمار پیج‌هایی که ما بررسی کردیم رشد خوبی دارد اما معمولا چون مخاطب‌هایش محدود است از یک حدی بیشتر نمی‌شود…

پاسخ شما: هنرمند

نظر آقای آبائی: همه ما در وجودمان هنر داریم، اما چه بخواهیم چه نخواهیم، بررسی آماری ما روی ۱۸۰ پیج نشان داده آن‌هایی موفق هستند که هنرشان سرگرم کننده بوده یا افراد را به درآمد رسانده، یا ساده و قابل اجرا برای همه بوده. تعریفم از موفق پیج‌هایی هستند که در حال فالوور گرفتن باشند وتوانستند حداقل ۱۰۰۰۰ فالور را جذب کنند، باید ببینید هنرتان چقدر خریدار دارد، اگر امروز در دیوار آگهی بدهید برای آموزش آن هنر، کسی به‌ شما زنگ میزند؟؟؟ کسی برایش جالب هست؟

نکته مهمی که وجود دارد، به جز هنر افراد خود آن‌ها هستند که میتوانند با تولید محتوای خلاقانه به هنرشان جان بدهند و آن را بالا بکشند، پس حتما باید این وسط از خودتان هم استفاده کنید…

پاسخ شما: زیاد حرف میزنم

نظر آقای آبائی: این اتفاقا خیلی خوب است بخصوص اگر چاشنی انرژی و یک دید مثبت کارش باشد میتواند خیلی کمکتان کند. باید حرف‌هایتان یکم فرق داشته باشد، باید بتوانید چیزهایی را ببینید که شاید ما این روزها اطرافمان نمی‌بینم. چیزهایی را بگویید که شاید یک وقت‌ها یادمان میرود که بگوییم. همیشه باید دوتا سوال را جواب بدهید؟ اینجا چیست که باقی آدم‌ها نمیبینند؟ اینجا چیست که باقی آدم‌ها در موردش حرف نمیزنند؟ آدم‌هایی که زیاد حرف میزنند باید زیادتر هم فکر کنند.

پاسخ شما: عکاسی

نظر آقای آبائی: قطعا برای عکاسی یکی از بهترین جاها اینستاگرام است، اما با توجه به این‌که کلی رقیب دارید، کارتان خیلی سخت است، بهتر است یک فیلد خاص را انتخاب کنید، مثل غذا، مثل طبیعت، مثل فشن اما باید این‌ها را در خودتان پیدا کنید، باید غذاها را یک جور دیگر ببینید، باید طبیعت را یک جور دیگر ببینید. می‌توانید از بلاگرهای خارجی یا سایت هایی مثل unsplash هم استفاده کنید. به جز این محتوا خیلی مهم است، باید دست به قلم باشید، برای هر عکس یک قصه بنویسید…

نکته:

خوب حالا بیایید فرض کنیم که شما انتخاب کردید که چطور اینفلوئنسر باشید. اول از همه بهتر است که یک استراتژی محتوا داشته باشید. در کاغذ برای خودتان بنویسید که مخاطبانتان چه کسانی هستند؟ به چه چیزهایی علاقه دارند؟ مثلا بیایید فرض کنیم که شما یک کافه گرد هستید، اول بروید از روی هشتگ‌ها پیج و محتوای ایرانی و خارجی را مقایسه کنید، ببینید چطور میتوانید یک کافه گرد خاص باشید.

مثلا شما میتوانید در کافه ها بچرخید و یک غذای خاص را امتحان کنید، یا مثلا ۲۰ نفر جمع کنید با هم بروید در یک کافه یا… از روی پیج رقبا میشود آن محتوا رو پیدا کرد. بهتر است برای خودتان یک محتوای دسته بندی شده٫ داشته باشید، مثلا کافه‌ها را از نظر کیفیت، راحتی، دسترسی، دکوراسیون، قیمت… دسته بندی کنید. سعی کنید اول کار موضوع ۲۰ تا پست بعدیتان را بنویسید و بعد شروع به کار کنید.

نکته:

یک وقت‌ها خیلی خوب شوید، یک وقت‌ها خیلی بد، یک وقت‌ها خیلی مهربان باشید، یک وقت‌ها خیلی بد جنس، این به معنی بی ادبی نیست، واقعیتش را اگر بخواهید، زمانی که به تعادل برسید ممکن است آدم‌ها دیگر دنبالتان نکنند. اما اگر یک وقت‌ها نقدهای کوبنده کنید، یک وقت‌ها خیلى تعریف کنید، این برای آدم‌ها جذاب است. در استراتژی محتوایتان باید سعی کنید از کاربرها مشارکت بگیرید، یک وقت‌ها سوال بپرسید، یک وقت‌ها نظر سنجی، برای کاربرها خیلی مهم است که خودشان را به شما نزدیک بدانند، این‌که یک جایی اگر حرف شما شد بگویند آره فلانی همیشه جواب ما را میدهد، این‌که پیجتان یک وقت‌ها خیلی خوشحاشان کند، یک وقت‌ها حتی به گریه بندازتشان، باعث میشود شما را بهتر دنبال کنند.

  • حتما در استراتژی‌تان ویدئو داشته باشید.
  • بررسی ما روی ۱۸۰ پیج به آمارهای زیر رسیده. لعب الروليت ” پیج‌هایی که رشد خوبی دارند عموما از هر ۳ تا پستشان ۲ تا ویدئو است.
  • در این پیج‌ها عموما از هر ۱۰ پست ۸ تای آن با تصویر ادمین است.
  • این پیج‌ها معمولا روزی ۵-۱۰ استوری و هفته ای ۲-۳ تا پست دارند.
  • رنگ سازمانی فراموش نشود، سعی کنید در پست‌هایتان یک رنگ را تکرار کنید، مثل قرمز، مثل آبی یا…
  • igtv میتواند خیلی موثر باشد.

اینفلوئنسر شو 1

 

اینستاگرام

 

پروفایل

 

اینفلوئنسر شو 1

 

دسته بندی

 

اینفلوئنسر شو 1

 

اینسایت

 

اینفلوئنسر شو 1

حالا برویم سراغ قصه گفتن

این‌که یک قصه داشته باشید، خیلی مهم است،یک قصه که حداقل ۲۰-۲۵ تا پست بشود، میتواند خیلی جذاب باشد، سعی کنید برای قصه‌تان عکس هم داشته باشید، شاید فکر کنید که کلیشه شده اما هنوز آدم ها قصه‌های عاشقانه را خیلی دوست دارند، قصه به هم رسیدن شما، یا مادر و پدرتان یا یک قصه آدم‌های نزدیک به شما این میتواند یک شروع خوب باشد برای پیجتان. بخواهید یا نخواهید اینستاگرام یک جایی است که آد‌مها می‌آیند که سرگرم شوند، که یکم به حاشیه‌ها بپردازند، سعی کنیند خیلی نروید در حاشیه، اما از حاشیه‌ها برای مطرح کردن خودتان استفاده کنید، میدانم شاید خیلی راه با کلاسی نباشد، اما جواب می دهد. در ادامه یکم نمونه‌های قصه برایتان مثال میزنم.

قصه های روزانه:

یک روزی در هفته را به خودتان اختصاص بدهید. از قبل بگیویید به همه که فلان روز میخواهم فلان کار را انجام بدهم، مثلا بروم یک موزه، کافه، یا حتی خرید، بعد سعی کنید با سوال گذاشتن آدم‌ها را درگیر کنید. مثلا بگویید فلان جا خوب است یا فلان جا؟ فلان چیز را بخرم یا فلان چیز؟ این که آدم‌ها از یک جایی وارد قصه شما شوند باعث میشود تا آخر قصه با شما بیایند و به دلیل نزدیکی‌ای که پیدا می کنند بهتون علاقه مند میشوند…

قصه های کشف کننده:

یک وقت‌ها شروع کنید یک چیزی را کشف کردن، یک جایی را کشف کردن، آدم‌ها را با خودتان ببرید به یک جایی از شهر یک مدل از غذا، مثلا بگیویید می خواهم امروز کشف کنم غذاهای مصری چطوری است؟ بعد یکی را بپزید یا مثلا می خواهم یک  فروشگاه ارزان را پیدا کنم. ترین‌ها همیشه جواب میدهند، قدیمی‌ترین پیتزای تهران، بهترین رستوران با موسیقی سنتی، قدیمی‌ترین قسمت بازار، زیبا ترین میدان شهر، بلندترین کوه این اطراف، گران‌ترین جواهر طلا فروشی. این‌ها می‌تواند حسابی شما را معروف کند و باعث بشود دیگران پست‌هایتان را به اشتراک بگذارند.

اکانت کریتور

هشتگ

در جلسات قبلی یکم در مورد تولید محتوا صحبت کردم اما در این جلسه می خواهم بیشتر در مورد هشتگ ها صحبت کنم. هشتگ‌ها میتوانند غوغا کنند ، میتواند بازدید پست های شما را  ۱۰ برابر کنند و برای کسانی که تازه می خواهند پیج بسازند خیلی خیلی خوب است، اما از کجا شروع کنیم؟

اول تعداد هشتگها:

  • در مورد تعداد هشتگ‌ها نظرات زیادی مطرح است اما بهتر است در هر پست بین ۵-۸ تا باشد. اگر دوست داشتید بیشتر هشتگ بگذارید با یک آیدی دیگر در کامنت‌ها ۱۰ تایی اضافه کنید.
  • حواستان باشد که هشتگ‌ها خیلی بی ربط نباشد و الا باعث میشود حتی از پست‌های اینستاگرام پست‌تان حذف شود و پیجتان شدوبن شود.
  • خود اینستاگرام هم حداکثر ۳۰ تا هشتگ اجازه میدهد قرار بدهید.
  • هشتگ‌ها کمک می کنند شما بازدید، فالوور مرتبط، مشتری وفادار، نرخ مشارکت بیشتری بگیرید.
  • هیچ وقت یک هشتگ را تکرار نکنید، این خیلی برای پیجتان ضرر دارد. سعی کنید در پست‌هایتان از هشتگ‌های مختلف استفاده کنید و اگر یک لیستی درست کنید و آن را در همه پست‌هایتان کپی کنید باعث میشود که پیجتان حتی شدوبن شود.
  • از هشتگ‌های کلی استفاده نکنید، مثلا هشتگ (سفر) هشتگ خوبی نیست.
  • یا هشتگ (عشق) خیلی کلی است، سعی کنید هشتگ‌هایتان جزئی‌تر باشد و تا جایی که میشود، چند کلمه ای…

اینفلوئنسر شو 1

  • بهتر است الگوریتم یافتن هشتگ، بر اساس استوری قبلی را حتما ماهی یک بار انجام بدهید و ۲۰-۲۵ تا هشتگ پیدا کنید.
  • یک سوالی که خیلی‌ها می پرسند چطور بفهمیم که شدوبن شدیم؟
  • اگر هشتگی گذاشتید و در قسمت recent ندیدینش یعنی شدوبن شدید و بهتر است یک هفته حداکثر ۳-۴ تا هشتگ زیر پست‌هایتان باشد تا برگردید به حالت عادی. ممکن است گاهی بیشتر هم طول بکشد.

هشتگ

 

آشپزی

چه هشتگ‌هایی را برای یک متن با موضوع (آشپزی) انتخاب می‌کنید؟ چرا؟

پاسخ شما: من مثلا هشتگ بستنی سنتی و بستنی سنتی زهرا که مختص خودم است استفاده میکنم کلا دو تا هشتگ.

نظر آقای ابائی: خیلی بهتر است که هشتگ‌هایتان متفاوت باشد، هشتگ اگر همیشه تکرار شود ممکن است اینستاگرام حتی شما را شدوبن کند…

پاسخ شما: مثل گوگل داخل اینستاگرام هم فکر میکنم بهتر باشد اول هشتگ‌ها را سرچ کنیم و ببینیم بهترین هشتگ‌ها کدوم‌ها هستد…

نظر آقای آبائی: ایده خوبی است اما ابزار خوبی برای هشتگ‌های فارسی وجود ندارد که مثل گوگل ترند یا کیورد پلنر باشد…

پیشنهاد می‌کنم الگوریتمی که در هایلایت‌ها توضیح دادم را دنبال کنید.

نکات عکاسی

  • از سوژه مابین اشیائی که به دوربین نزدیک ترند عکس بگیرید.
  • در روز سعی کنید زاویه نور و سوژه کمتر از ۹۰ درجه باشد
  • اصولا فاصله تا سوژه ۲-۴ متر مناسب است.
  • از رنگ سازمانی خود در همه عکس ها به نسبت های متفاوت استفاده کنید.
  • عکس را خیلی شلوغ نکنید.
  • از سمتی عکس بگیرید که تا به حال عکاسی نشده و خاص باشد.
  • پیش از عکاسی حتما لنز دوربین را پاک کنید.
  • از زوم دیجیتال استفاده نکنید.
  • هنگام عکس گرفتن نفس رو حبس کنید و دست ها رو به بدن بچسبانید.
  • عکس ها رو بیش از حد ویرایش نکنید…

عکاسی کنار پنجره

  • از پنجره به عنوان منبع نور استفاده کنید.
  • از طرفی عکس بگیرید که نور روی سوژه باشد.
  • زوایای مختلف را با نوردهی های مختلف امتحان کنید.
  • سعی کنید کنید روی سوژه سایه روشن ایجاد کنید..

گوشی با دوربین‌های عالی برای عکاسی

  • اپل آیفون ایکس اس مکس
  • نوکیا و پیور ویو
  • هواوی میت ۲۰ پرو
  • سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس
  • هواوی پی ۳۰ و هواوی پی ۳۰ پرو
  • سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس

بک گراند

  • در بک گراند سوژه دنبال یک قاب چهار گوش باشید. مثل در یا پنجره.
  • در بک گراند سفید روی بک گراند و سوژه جداگانه نور بیاندازید .
  • در بک گراند مشکی از سایه روشن استفاده کنید.

عکاسی

  • عکس قرینه بگیرید. دو طرف عکس از چپ و راست یا بالا و پایین خطوط شبیه بهم داشته باشد .
  • از خطوطی که به سوژه می رسد استفاده کنید، مثل خط خیابان، خط دیوار، خط جدول.
  • قانون ۱/۳ را رعایت کنید. سوژه در ۱/۳ کادر و دیگر کادر خالی باشد . برای این کار حالت جدول ۳*۳ گوشی خودتان را فعال کنید. العب واربح فلوس

اینفلوئنسر شو 1

 

اینفلوئنسر شو 1

 

عکاسی

عکس‌های خوب ببینید، از سایت UNSPLASH- ISTOCK- PINTEREST استفاده کنید.

این هفته چه آموزش‌هایی بدهم؟

پاسخ شما: سلام لطفا بگویید چطور فالوورهایمان را زیاد کنیم؟

نظر آقای آبائی: برای گرفتن جواب این سوال برویم استوری بعدی.

پاسخ شما: ترفندهای افزایش فالوور

نظر آقای آبائی: هنوزم زود است جواب بدهم باز هم برویم استوری بعد.

پاسخ شما: راه‌های افزایش فالوور

نظر آقای آبائی: از یک طرف دلم میخواهد برویم استوری بعدی از یک طرف دلم نم‌آید با زبان روزه بکشونمتون این طرف و آن طرف. این سوال خیلی از دوستان بود… این سوال هیچ وقت پایانی ندارد، همین الان در حال مشاوره به یک پیج بالای ۲۰۰ هزار نفری هستم برای رسیدن به جواب همین سوال، این هفته برایتان یک ویدئو خوب ضبط می‌کنم در خصوص جواب این سوال اما اگر بخواهم این‌جا هم به چند تا چیز اشاره کنم…

  • سرگرم کننده باشید
  • خلاق باشید
  • قصه بگویید
  • تبادل کنید
  • باقیش را در هفته برایتان خواهم گفت

پاسخ شما: چطوری پست در اکسپلور می‌رود؟

نظر آقای آبائی: این را درموردش حسابی صحبت می‌کنیم، ولی در کل باید پست‌تان آنقدر جذاب باشد که آدم‌ها حسابی نگاهش کنند، ذخیره‌اش کنند و نتوانند وسطش قطع کنند.

پاسخ شما: این‌که برای اینفلوئنسر شدن از نقطه صفر و کسی که هنوز هیچ فالووری ندارد چطور شروع کند؟ بیشتر در خصوص جذب فالوور…

نظر آقای آبائی: ایشان هم می‌خواهد جذب کند… این هفته درموردش حسابی صحبت می‌کنیم.

پاسخ شما: چرا پست‌ها ویو می‌گیرد ولی لایک نمی‌خورد؟

نظر آقای آبائی: بگذارید این را با یک سوال جواب بدهم. دوستان چه اتفاقی می‌افتد که پست را لایک می‌کنید؟

پاسخ شما: قرارداد با کمپانی‌ها چگونه است؟

نظر آقای آبائی: منظورتان را از کمپانی‌ها متوجه نشدم.

پاسخ شما: یک آموزش کلی برای کسانی که می‌خواهند تازه شروع کنند.

نظر آقای آبائی: این را الان هم داریم… هایلایت اینفلوئنسر شو را ببینید.

پاسخ شما: من پیجم را زدم ولی راستش نمی‌دانم چکار کنم که جذاب باشد و این‌که خیلی دوست دارم بلاگر شوم.

نظر آقای آبائی: اول از همه هایلایت اینفلوئنسر شو را دنبال کنید… بعد در خودتان دنبال یک چیز خاص باشید، مثل عکاسی، قصه نویسی، آشپزی، ورزش، سفر… البته می‌توانید برای پیدا کردن آن چیز خاص به ما هم دایرکت بدهید.

پاسخ شما: امنیت بیشتر پیج. من دائما یکی می‌خواهد پیجم را هک کند، برایم پیام‌های عجیب می‌آید.

نظر آقای آبائی: در پست یکی مانده به آخر حسابی توضیح دادیم، حتما ببینید…

دوستان چه اتفاقی می‌افتد که پست را لایک می‌کنید؟

پاسخ شما: من کلا لایک می‌کنم چون قطعا برای آن پست و آن عکس زحمت کشیده و اگر نویسنده باشد قطعا رنج کشیده.

نظر آقای آبائی: به به مگه داریم؟ دست شما درد نکند.

پاسخ شما: خوشم میاد، ولی شوهرم خوشش هم بیاید لایک نمی‌کند.

نظر آقای آبائی: بعضی‌ها دستشان به لایک نمی‌رود… نمی‌شود همه را راضی نگه داشت.

پاسخ شما: خیلی جذاب باشد و به قول خودمان خون در رگمان بجوشد.

نظر آقای آبائی: برای بعضی‌ها هم اینطور است، باید خونشان به جوش بیاید. مگر خون کسی به جوش آمدن به معنی عصبانیت نبود؟

پاسخ شما: من فقط پست‌هایی که بعدا به دردم می‌خورد را لایک می‌کنم که راحت پیدا کنم.

نظر آقای آبائی: بدرد بخور بودن واقعا مهم است. باید به روز باشید، خلاق باشید، یاد بدهید تا لایک بگیرید.

پاسخ شما: انقدر پست خوب باشد که جذب تماشا می‌شوند، لایک فراموش می‌کنند.

نظر آقای آبائی: بعضی‌ها هم از اینور بام می‌افتند. اما کلا یک قانونی هست، هر چه عکس جذاب‌تر باشد لایک بیشتری می‌گیرید و هر چه متن جذاب‌تر کامنت…

پاسخ شما: لایک و کامنت چه تاثیری در زیاد شدن فالوور دارد؟

نظر آقای آبائی: خیلی تاثیر دارد، هم باعث می‌شود پست‌هایتان در اکسپلور دیده شود. هم باعث می‌شود مخاطب‌ها بیشتر شما را معرفی کنند، بی‌تعارف بگویم اگر هزار تا فالوور پیگیر داشته باشید در چند ماه به ۱۰۰هزار می‌رسید.

 

پاسخ شما: چرا فالورای خودتان اینقدر کم است؟ یا به عبارتی تو که لالایی بلدی خودت چرا خوابت نمیبرد؟

نظر آقای آبائی: این دقیقا یکی ازآن سوالات خیلی خیلی خوب است. ببینید فالوور بیشتر به معنی درآمد بیشتر نیست. من پیج ۷۰۰ کا میشناسم در آمدش ماهانه ۳ میلیون تومان است و پیج ۸-۱۲ تومان ۸۰ کا میشناسم که ماهی درآمد دارد. هر کسی یک بازاری دارد، یک تعداد مشخص مراجعه کننده دارد و مشتری. من پیجم یه پیج عمومی نیست، همه شاید نخواهند در اینستاگرام کسب و کار داشته باشند یا اینفلوئنسر شوند. ولی هر کدام از کسانی که در اینستاگرام هستند اگر ۱۰۰۰ تا مشتری وفادار داشته باشند، مطمئن باشید درآمد خیلی زیادی خواهند داشت. من دنبال کننده نمی خواهم، من مشتری وفادار میخواهم. کسی لایکم کند، به آموزش‌هایم توجه کند و بتوانم در همکاری با او شرایط برد برد را فراهم کنم. البته اگر به رشد فالوورها هم دقت کنید، اتفاقات در حال افتادن هستند.

جذب فالوور

خوب حالا برویم سراغ آن‌هایی که اول کارشان است و میخواهند کسب و کار راه بندازند و دنبال جذب فالور هستن. این را بگویم که این چیزهایی که توضیح میدهم برای اول کار است و بعد ۱۰۰۰۰ فالور شیوه کار کمی متفاوت خواهد شد. شاید برایتان جالب باشد که بر اساس تحقیقات ما ۱۰۶ عامل در جذب فالور موثر است…

  • اول کار بعد این که هدفتان را شناختید سعی کنید ۹ تا پست تولید کنید، در پست‌های اول سعی کنید متن‌های حسابی طولانی بنویسید و تا جایی که میشود خودتان را معرفی کنید.
  • اول کار باید از خودتان فیلم و عکس بگذارید، مردم عکس و فیلم غذا و دکوراسیون و این ها رو فالونمی کنند، باید یک آدم واقعی ببینند که بتوانند به او اعتماد کنند…
  • کیفیت عکس و فیلم ها مهم است، کسانی که با دوربین خوب عکس میگیرند و افکت‌های خوبی استفاده میکنند، عموما جذبشان ۳۰ درصد بیشتر است…
  • سعی کنید از ۱۰ تا پست‌تان حداقل ۵ تا ویدئو داشته باشید.
  • یکی دو تا رنگ را به عنوان رنگ پیجتان انتخاب کنید، یا یک المان مثل کاج، مثل یک میوه تا آدم‌ها شما را با آن بشناسند.
  • اول کار باید بیشتر پست داشته باشید اما پست خوب، مثلا هر روز یک پست یا هر دو روز یک پست جذاب. اصلا و ابدا پست دیگران را کپی نکنید، برای تولید محتوا بروید سراغ یویتیوب وپینترست. شما اگر هفته‌ای یک پست بگذارید اما خودتان تولید کنید، خیلی بهتر است تا روزی 3 تا پست که کیفیتش کم باشد…
  • و باید با نمک باشید، در تاکسی، پشت فرمون، یک جاهایی استوری بگذارید. در استوری‌ها ازآدم‌ها سوال کنید و مشارکت بگیرید، عکس پشت استوری‌ها هم خیلی مهم است، سعی کنید اختصاصی باشد.
  • فتوشاپ و پریمیر را یاد بگیرید، خیلی خوبه…

دیروز کلی پیام دریافت کردم که پرسیده بودند، آن‌هایی که معذوریت دارند و نمی‌توانند خودشان را نشان دهند چکار کنند؟ یا آن‌هایی که در شهرهای کوچک هستند…

  • ایفلوئنسر شدن و راه اندازی کسب و کار در اینستاگرام، کنار راحت بودن و نیاز به سرمایه کمتر… معایبی هم دارد. شما نمی‌توانید اینفلوئنسری را پیدا کنید که از طرف اقوام و آشنایان تحت فشار نبوده باشد. این قانون این کار است، چیزی است که شما در مقابل معروف شدن باید بپردازید.
  • باید روزی ۴-۵ ساعت حداقل وقت بگذارید…
  • باید حرف‌ها را تحمل کنید تا به هدفی که دارید برسید… این واقعیت این کار است…
  • خیلی‌ها پرسیدند که اگر خودمان را نشان ندهیم چه می‌شود؟ پیج‌هایی هستند که خودشان را نشان نمیدهند…
  • تصور کنید وارد پیجی شدید که عکس‌هایش هم عکس محصول است هم عکس صاحب پیج، اول کدام را باز می‌کنید؟
  • بله پیج‌هایی هستند که بدون این‌که یک نفر خودشان را نشان بدهد بالا باشند، اما چقدر بالا؟
  • چقدر از این پیج‌ها بیش از ۲۰۰ هزار فالور دارند؟؟؟
  • نرخ رشدشان چطوری است؟
  • معمولا چقدر فالوور دارند؟
  • از همه مهم‌تر چقدر درآمد دارند؟؟؟
  • در اینستاگرام پیج‌های محتوایی زیاد است، پیج‌هایی که سخن بزرگان قرار میدهند یا طنز. تعداد زیادی از آن‌ها هم بالا هستند اما بی تعارف بگویم، با ۳۰۰ هزار فالور ۱ میلیون تومن هم درآمد ندارند. اما یک نفر که خودش را میشناساند، گاهی با ۲۰ هزار فالور به ۳ تومان در آمد میرسند. این قانون ایستاگرام است…

راه‌های جذب فالوور

یکی از مهمترین سوالاتی که همه از من می پرسند این است که چطور فالور جذب کنیم؟

  • ربات خوبه یا نه؟ ربات اگر روی سرعت کم باشد و ربات مطمئنی باشد، خوبه. بهتر است که با ربات کامنت ندهید و بیشتر روی فالو آنفالو و لایک کار کنید تا روی کامنت و دایرکت… ربات را باید هر هفته بهش سر بزنید و اهدافش را بهینه کنید و الا جواب نخواهید گرفت. هر رباتی هم خوب نیست و به هر حال امنیت پیجتان را کاهش می دهد…
  • پیجمان را ببندیم یا باز باشد؟ اگر ببندید باید بیشتر تبادل کنید تا بیایند سراغتان را از یک جایی به بعد رشدتون خیلی سخت میشود. برای پیج‌هایی که بین ۲۰ هزار تا ۶۰ هزار هستند، بستن ایده بدی نیست، بهتر است ببندید و وقتی پست می ‌گذارید بازش کنید. اگر باز باشد می‌توانید آنالیز بهتری از پیج‌تان داشته باشید و محتوای بهتری را تولید کنید و همین می‌تواند برایتان خیلی موثر باشد تا با محتوا همیشه رشد کنید…
  • فالور فیک بخریم یا نه؟ قطعا نخرید، فالوور فیک به مرور ریزش دارد و به شما استرس میدهد. الگوریتم اینستاگرام اینطوری است که اول پست‌هایتان را به ۱۰ درصد مخاطبانتان نشان میدهد و اگر فالورهایتان فیک باشند، پست‌تان مشارکت کافی را نمی گیرد و به افراد دیگر حتی نمایش هم داده نمیشود. همچنین به مرور فالوور فیک باعث میشود تا فالوورهای فیک دیگر هم به سراغتون بیایند و پیج‌تان کلا ضعیف شود…
  • لایک و کامنت چه تاثیری در جذب فالوور دارد؟ بگذارید اینطوری بگویم که لایک و کامنت و اشتراک گذاری و ذخیره پست شما باعث میشود پست‌تان روی هشتگ و اکسپلور بالاتر بیاید. همین کافیست تا بازدیدتان حسابی بالا برود. تاثیر اینکه یک نفر پست‌تان را به اشتراک بگذارد بیشتر از این است که ذخیره شود و تاثیر ذخیره شدن بیشتر از کامنت و تاثیر کامنت بیشتر از لایک… چیزی پست کنید که آدم‌ها به اشتراک بگذارند. اینجوری جذب‌تان خیلی بیشتر میشود…

بهترین راهی که برای جذب فالوور شنیدید چیست؟

پاسخ شما: هر روز پست بگذاریم و تعداد زیادی را فالو کنیم.

نظر آقای آبائی: هر روز پست نگذارید، اما استوری بگذارید… بهترین حالت پست هفته‌ای دو سه تا است. کسانی را فالو کنید که در پیج‌های شبیه شما لایک و کامنت می‌گذارند. اربح

پاسخ شما: هیچی ما که ناکام ماندیم، شما پیدا کردی به ما هم بگویید. فقط لطفا تضمینی باشد.

نظر آقای آبائی: در فضای دیجیتال هیچ چیزی تضمینی نیست. یادتان باشد که شما همیشه با آدم‌ها سروکار دارید، آدم‌هایی که همه اختیار دارند… اما راه‌هایی وجود دارد که مطمئن‌تر هستند، ما ۱۰۶ عامل را در جذب فالوور پیدا کردیم.

پاسخ شما: از شما شنیدم که داستان تعریف کنم و دارم سعی می‌کنم.

نظر آقای آبائی: اینستاگرام یکی از بهترین جاها برای قصه گویی است. اما یک روزی هم ممکن است داستان‌های جذابتان تمام شود، باید خیلی ماجراجو باشید.

پاسخ شما: حس می‌کنم فقط تبلیغ

نظر آقای آبائی: تبلیغات همیشه پولی نیست، این را یادتان باشد، اما خیلی موثر است… سعی کنید محتوایی تولید کنید که خود آدم‌ها شما را تبلیغ کنند. محتوای ویروسی…

پاسخ شما: محتوای جدید و خلاقانه

نظر آقای آبائی: این حرف ندارد، اصل کار و مهم‌ترین قسمتش همین است، سخت‌ترینش هم همین است. چون همه دنبال این داستان هستند.

پاسخ شما: یعنی همه پیج‌ها شده مسابقه!

نظر آقای آبائی: بی تاثیر نیست، ما خودمان هم انجام می‌دهیم. اما معمولا کسانی که شما را فالو می‌کنند دنبال جایزه هستند بعد شما را آنفالو می‌کنند. ریزش زیادی دارید، مسابقه اگر وسیله باشد نه هدف خوب است…

پاسخ شما: تبلیغات با هزینه‌های زیاد

نظر آقای آبائی: اتفاقا خیلی اوقات تبلیغات با هزینه کمتر خیلی بهتر جواب می‌دهد، چون پیج‌های کوچکتر تبلیغات کمتری دارند.

اینفلوئنسر شو 1

چه محتوایی برای استوری خوب است؟

  • محتوایی که یهویی است، مثلا پشت فرمون تصمیم میگیرید یک چیزی بگویید…
  • محتوایی که روزانه است، مثلا روز درخت کاری…
  • محتوایی که خیلی خنده دار است…
  • سوال پرسیدن از کاربرها
  • محتوایی که روند خاصی دارد مثل همین اینفلوئنسرشو ما
  • محتوایی که سوال متداول کاربرهای جدیدتان است، مثل آدرس، تلفن، نحوه ارسال نظر مشتریان و خدمات که میشه بعدا هایلایتش کرد.
  • تخفیف‌های روزانه
  • پست‌هایتان و پست‌های جذاب قدیمی
  • روزمرگی ها و…

استوری

استوری چه ساعتی بزاریم خوبه؟

  • اول صبح
  • حدود ساعت ۱۴
  • آخر شب

اما کلا با الگوریتم های جدید اینستاگرام این اهمیتش کمتر شده… <<محتوایتان خیلی مهم‌تر است>>

آموزش اینستاگرام

 

اینفلوئنسر شو 1

مقالات مرتبط

سوالات متداول

سوالات متداول دوستان در پیج اینستاگرامی علی آبائی آکادمی  هایلایتی به نام ” سوالات متداول” داریم. در این هایلایت یک سری سوالات متداول که کتربران…

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *